onsdag 26 mars 2008

Kort till Cybercropen!

Det var en så rolig crop! Massa bra utmaningar som satte igång min fantasi! En hel del "scrapliftande" - när man surfar runt på andras bloggar hittar jag så mycket fint!

Denna gången är det MiaS som inspirerade ett av korten! Av två kort från hennes blogg som gav min inspiration till detta kort:


Sedan är det ulja som gjort ett så fint kort!  Finns att kika på i Svensk Scrapbookings galleri under kort/grattis.
Ett snyggt stilrent enkelt embossat kort! Här är min tolkning av den!

måndag 24 mars 2008

Cybercrop på Scrappiz

Jag har gjort min andra sida till min BOM! En liten sida i 8x8 om vem jag är! Utmaningen var att använda ett format som jag inte scrappar i så ofta! Har precis hittat thickers och det är inte första och sista gången kan jag lova!!
Denna sida är till bröllopsalbumet! Jag håller på att fixa blommorna till kyrkan! Rosor och gladiolus! Vita och cerisa! 
Utmaningen var att scrappa efter en skiss! Gillade den i sin enkelhet! Lyckades nog ändå dekorera den mer än vad jag brukar!
Denna sida kommer nog att bli en "dubbel" tillsammans med den LO som heter framtiden!! Jag gillar den - speciellt hur färgerna i det lila papperet förstärker de lila tonerna i fotot!
Utmaningen var att inspireras av färger i en annons - pastelliga och metalliga!
Bild från min möhippa! Vi hade chokladprovning i en park i Helsingborg! 
Utmaningen var att skapa något med 3D på LO:n - ville inte bar sätta något på 3Dkuddar. Ville hitta på något nytt! Att fläta är en idé som funnits i min inspirationsbok en längre tid, nu var det dax att använda den!!
En närbild på 3D effekten! Flätade band med kuddar under för att skapa lite höjd!

lördag 22 mars 2008

I'm back

Hurra!! Bredbandet är igång igen!! Så skönt att åter vara uppkopplad! Men det är ju inte bara underbart! Under dessa dagar som jag inte kunnat vara en aktiv forumist har jag fått jättemycket gjort! Lite konstigt är det allt hur mycket tid man kan lägga på att hnga vid datorn!

Jag har tapetserat klart i köket, vi har fixat med glasskivan som sitter bakom diskbänken! Jag har hunnit läsa en bok! 
Allt detta är saker som jag "drömt" om att hinna med tidigare! Nu börjar jag ana vad jag lägger tid på!

Hoppas på att kunna lägga in lite bilder i eftermiddag! Har hittat en cybercrop på scrappiz, så någn timme kommer jag ägna åt det idag!


onsdag 19 mars 2008

Promarker och inget bredband

Mina promarker-pennor har kommit, tillsammans med lite annat smått och gott! Sitter här och färglägger!

Det är ungefär det som jag kan göra! Har ett litet mobilt bredband som är slött så surfa är det inte tal om!! Jag längtar till att kunna surfa scrapsidor obehindrat!! Dumma telefon och bredbandsleverantör! När det började snöa hände det något med ledningarna!

Jag har fått en PIF!! Hurra, vad glad jag blev när jag hittade ett litet brev i brevlådan från Catharina!! TACK!! Jättefina papper och matchande blommor och band!!
( uppdaterar när jag har fått bredband med en liten bild!!) * Nu är bredbandet tillbaka*

onsdag 12 mars 2008

JOBB och jobb och jobb!

Har inte hunnit med att scrappa!! Synd och skam! Det är så tråkigt att inte ha tid till de guldstunderna...
Jag fick så fina stämplar av Katja för ett tag sedan och jag drömde mig bort en stund. Jag hoppas fortfarande skapa ett litet special inlägg med bara skapat från dessa underbara stämplar!!

I veckan är jag på konferens i Stockholm... Kul, men då kan jag ju inte scrappa!!! Hade planerat att jag skulle kunna hoppa in på en konstnärsbutik och skaffa mig PROMARKER-pennor! Jippie jag hade mina kvällar säkrade! Sitta på rummet i lugn och ro och lära mig pennorna! 
Nehejnä! Inte då! Pennorna kostade skjortan i fina butiken!
Suck!

Men skam den som ger sig, nu är pennorna beställda! Så nu kommer det nog bli lite kort i bloggen!!

söndag 2 mars 2008

Helg i soffan med scrapsakerna i högsta hugg!

När Karin och Frank var i sverige var det obligatoriskt med en liten kräft-skiva! Det är en av de saker som Karin saknar! Frank å andra sidan har aldrig ätit kräftor innan!! Det slank ned några kräftor - men det blev mest rostat bröd m. ost!

Fler bilder till syskonbarnets album! Börjar få slut på intressanta bilder! Hmm, får gå i maskopi med svärföräldrarna!!