söndag 27 april 2008

Fest

Nu har snart helgens firande kommit till sitt slut!! Igår var släkten på plats och uppvaktade!! Tårtfika och middag på kvällen! 

Idag var det kyrkkaffe för församlingsfolket! Med riktig kak och tårtbuffé! Uppskattat!

Nu är vi på väg till att uppvakta en brorson som fyller 1år! Så detta är en riktig fest och fika helg!
Bilder på ettårskortet kommer!

Tack för uppvakning i brevform!! Jag blev riktigt glad över hälsningarna och scrapprylar!!!! TACK!!!

tisdag 22 april 2008

Nu får jag visa..

... den LO jag gjorde till Stellas DT-ansökan!
Tjejen som blev vald gjorde superfina färgrika LO:s väl värd att bli DT!!

Här kommer LO:n som jag skapade till denna ansökan!
En LO om min möhippa till mitt BOMalbum. På möhippan gjorde vi så mycket kul! Bäst gillade nog jag -Lacerdome!! Det var galetroligt!!På morgen väcktes vi av skönsång och frukost!! Det var fnissit, de hade trott att de skulle få nyckel av svärföräldrarna men de vägrade att lämna ut den. Så vännerna fick glatt stå utanför vårt sovrumsfönster och sjunga!!

måndag 21 april 2008

Färdig!!

I dubbel bemärkelse!!! 
Hela helgen har det varit körhelg för den bra-iga gospelkör som jag är med i, Chaírô. Hur kul som helst! Ledare i helgen har varit vår förra ledare K, som också är en god väninna sedan länge!! Vi har haft supertrevligt, men visst man blir lite trött av att hålla igång hela dagarna och halva nätterna! Känner att jag inte har samma krafter som jag har haft, den känslan oroar!

Men jag har också hunnit med att skicka in en DT-ansökan till Pysselgården! Spännande, nu blir det några dagar när man går och väntar!! Om inte annat för att få publicera de som skapats på bloggen!!
Fast en liten sneak-peak till kan väl inte skada...
Tack för alla heja-rop i bloggen!
Nu hoppas jag att det kommer bli bättre fart på uppdateringarna!!



tisdag 15 april 2008

Pillar med en DT-ansökan!

Sitter här hemma på kvällarna och filar på en DT-ansökan! Det ska vara nyskapade LO och kort! Så här på bloggen finns just nu inte mycket att visa. 

Jag har en kul sak att berätta! Jag har fått ett scrappkuvert med superfina scrapsaker!
Grungeboard, pärlfloss och journalingtickets!! Hurra här ska scrappas!! Tack Bitte71!!


fredag 11 april 2008

Inte mycket...

...av scrapp här! 
Har gjort en LO i kväll som ni snart ska få se! En lite sneakpeak kommer här!
I morgon kommer det scrappas mer! Det är tjejkväll på G och jag är taggad och laddad! Massor av grejor inköpta under mässan och nya bilder är hemkomna! 
Som hittat för en bra scrapkväll!

Håll ut!

måndag 7 april 2008

Några kort

Åh vad det var trevligt på mässan!! Fick mycket handlat! Bland annat en del stämplar! Åh jag älskar stämplar! Lite olika journalingstämplar och några "streckkoder" ( de är så fina!!). Ett par promarkerpennor... Scrappyglue - det är riktigt bra! Ångrar inte det köpet! Sedan blev det Färgpennor, stompf och lösningsmedel! Nu ska målas med MCP-teknik!

Här kommer några kort som gjordes innan helgen! Ett krya på dig kort till min mans farmor! Stämpel från Easer, blomma panduro, gran från GarnGlad!
och ett grattiskort till min kusin! Det fattas något!! Lite för tomt!

Jenny och Maritha kan göra sig redo vid brevlådorna! Brev postades idag!!

lördag 5 april 2008

Vinnare och på väg!

Åh, snart är det dax!! Jag ska iväg till mässan! Ska bli så roligt! Nu har jag dragit vinnarna! Ska skriva ut deras önskelistor och shoppa på mässan!

De lyckliga är Jenny e.j.m och Maritha/dilorf! GRATTIS!!

Ni får väl se vad som blev shoppat i em!


torsdag 3 april 2008

ÖnskePIF

Blää! Min man är borta!! Han är på jobb och jag är ensam hemma. Saknar honom redan, fast han åkte i morse! Känns lite konstigt utan honom! 
Samtidigt är det lyxigt att vara ensam hemma, helt ego i flera dagar!!!
För ett tag sedan blev jag PIFad av Cath. och min PIF går på "sakna min man" temat!! Min PIF håller på till den dagen min man kommer hem!! Så blir både ni och jag glada, och slippar vänta längre!

På lördag ska jag dessutom på scrapmässa! Jag ska gå runt där länge!! *längtar* För er som inte går på mässan har jag en överraskning!!

Nu tänkte jag så här!
Önskepif- det lär ju finnas massa scrapgrejor på mässan och när man pifar vill man ju göra någon riktigt glad! Så jag vill att när ni kommenterar vill jag att ni skriver 3 saker ni önskar er!
Min PIF håller på till på lör morgon kl.9:00. Då åker jag till mässan och shoppar! De som blivit PIFade får något från sin önskelista!!! Sedan när jag kommer hem har min man kommit hem och det är ju värt att fira!!

Så skriv en kommentar innan kl 9 lördag och skriv några saker ni önskar er! Om ni blir PIFade ska ni skicka vidare till 2 personer genom att ni har en PIF på blogg eller forum! 

tisdag 1 april 2008

Katscrap-kort!

Jag fick efter en utlottning några stämplar från Katscrap! Jag har nu gjort några kort med dessa våriga stämplar!Visst blir man glad av denna våriga blåsippa! Stämpeln är färglagd med promarkers!

Sven och Saga - en "serie" stämplar som Jeja ritat! Superfina! Detta kort blev väldigt romantiskt och rosa!! Även här är stämpeln färglagd med promarker!

Tack Katja för dessa fina stämplar!