måndag 31 december 2007

Cybercrop hos Peterlina

Åhh!
Det var så inspirerande skisser och utmaningar så jag har redan hunnit med två stycken!! Skisserna var så fina att jag har gjort dem rakt av hittil
ls! Känns ju en aning oinspirerat, men de var så snygga! 
Den första 12x12 har jag för första gången vågat mig på att doodla direkt på cardstocken! Det är inte sista gången! Det var riktigt roligt!

Papperet är Bazzill i övrigt är det penna från Marvy Uchinda, Distress Ink, Dymo och stickers från Panduro.

Nästa är en 12x12 LO, som inspirerats av annonsen!
Papper från Bazzill, QK; Magnolia Band från Panduro. Det lilla svarta bandet håller i en lapp där tulpanernas namn står!

Sista bidraget är från USA-resan. En fika en varm dag och en chans att smälta många intryck!
Första 6x12! Känner att jag har varit väldigt inskränkt som hållit mig till 12x12 och 6x6, för detta var ju superkul! 

Papper:Junkitz; Fanciful-lattice, Canson. Stämpel: Easer. Rub-ons: Daisyd's. Photo Anchors:MM. Chalk: Olive Pastel

söndag 30 december 2007

PIF


Har hela dagen scrappat! Eller nästan i allafall... Vi har satt kakel oxå!  Men 3 LO:s ar det blivit! Dels den som visades i förra inlägget, men också en motstående sida till den är gjord! Jag har också hunnit med en sida till den cybercrop som Peterlina har på sin blogg! 

Alla mina LO:s idag handlar om kärlek!
Så den pif som jag idag startar kommer resultera i att några romantiska scrapprylar kommer att dimpa ned hos två av er som kommenterar i denna tråden! Sedan är det er tur att ha en pif! Senast den 3/1 2008 behöver ni kommentera sedan drar jag två vinnare!
Lycka till!

SKISSUTMANING

Äntligen är det mellandagar och det är fritt fram att göra precis det man vill!! Jag har vikt dessa dagar till att bara njuta! Kanske fixa lite i köket! Men mest bara scrappa! Fick massa saker i den julklappsswapp som jag var med i, förutom julklappar och shopping på scraproom! Nu är förråden fyllda och inspirationen har fyllts på! Kul!
Det första som har lockat mig är en superfin skissutmaning som Anki på svensk scrapbooking har gjort!  Så här blev min tolkning:



Matrial: Bazzill, Dream Streat Papers - Oceanside, QK- Merry & Bright, Hjärta, Swirls, Chalk - Olive, Band, Penna - Zig Writer.

lördag 15 december 2007

Julkort





Har tänkt att få in massor av mina julkort här! 
Detta är ett kort som jag gjorde till Scraprooms kortutmaning. Stämplarna är från Magnolia.















Nedan kommer ett äkta CASE! Om du vet vem som är skaparen -lämna gärna en kommentar!




Detta kort gjordes efter en skissutmaning på scraprooms forum. 





Wow, jag har en blogg!

Hmm. 
Detta verkar farligt! jag har ju lätt att fastna på forum och läsa till mina ögon blivit fyrkantiga!! Men jag kunde inte låta bli! 
Det verkar ju så kul att kunna lägga ut sina alster och ha lite annat kul på plats! Just idag har behovet blivit aktuellt när jag ska skicka iväg mina julkort- jag vill ju ha dem samlade någonstans!

OK! Då kör vi!

/Maria