fredag 29 februari 2008

Tjejkväll

Har varit hos min svägerska och pysslat! Vi är ett gäng tjejer som ses för att pyssla tillsammans! Idag var jag den enda som scrappade! Fick till en 12x12 LO och två 6x6. Hur kul som helst att sitta ned en stund och bara få koppla av!

Ytterligare en LO om vårt bröllop - kommer troligtvis att bli slutsida i albumet! Framtiden ligger framför och ingen vet vad den kan innehålla! Vi kan vara med och bestämma en del!
*edit: Ny bild där mannen syns!! (var blixt i bilden innan!)*

Har även hunnit med att pyssla lite inför tjejkvällen!!! Två LO blev resultatet! Denna är en del av en dubbel LO på oss båda! Vi fotades i en slottspark, resultatet en massa fina bilder! Så kul! Gillar närbilden på våra händer!
En dubbel på Bosse och mig!

måndag 25 februari 2008

Mini-scrappträff

Brun på näsan! Efter en vecka i Österrike har den röda färgen mognat och blivit lite brun!! Känns fräscht! Blir glad när jag ser mig i spegeln...

Har varit på scrapträff med två härliga brudar! Hade en toppenförmiddag som resultarade i 3st LO! Jag fick ett SMS i Danmark på väg hem och min scrapptarm jublade, hade ju inte scrappat på en vecka! Abstinens! Väl på plats var det super-trevligt! Det bli nog fler gånger!

Första LO:n är på Moa! Hon brukar vara med när kören övar! 

Mer om vårt bröllop! Nu är det festen som har scrappats!! 

En helhärlig fest var det! Kul som bara den att få ha så många med! TACK, till de som läser och var med! Ni gjorde kvällen helbra!
Fick ett "alla hjärtans dags-paket" i en swapp på svensk scrapbooking! Från Sophia! Jättefina saker! Spetsen och "blad-bandet" blev favvisarna! 
och en tröstvinst från Lotta (fruH) från en utlottning på hennes blogg! TACK! så supermycket för fina papper och smått och gott!

onsdag 13 februari 2008

Toalampa

Jag gillar verkligen den nya looken på vårt badrum! Vi köpte en kristallkrona på auktion i helgen och efter lite skrubbande blev den riktigt fin! Idag var det tid över att sätta upp den!
Bilderna är inte de bästa! men ni får iaf en känsla om hur det ser ut!



4st 6x6LO

Detta är något som har tänkt att göra länge! Det är bilder till min mans syskonbarn! Så roligt att scrappa lite och sedan kunna ge bort ett litet album som present! Har scrappat några bilder, men än har det inte blivit så många...

Ber om ursäkt för att bilderna inte är så bra! Den gråa himlen skulle bra gärna kunna få spricka upp lite för att göra mig glad och ge bra foto-ljus!
Här är 2 bilder från Moas dop:

Från Moas dop blev det även en bild på Bosses bror son!
Sista LO:n är med en närbild - gillar hur foto fyller ut LO:n!

tisdag 12 februari 2008

Några kort

Hmmm. här har det inte hänt mycket på länge!! Har hunnit göra några kort!

ett till min svåger som fyllde år
ett till min svärmor som fyllde år
... men de har jag inte fotat. Dumt, får se om jag kan göra det i efterhand!

Och ett till alla hjärtans dags kort- inspirerades av att göra ett kort som inte riktade sig till en partner utan till en familj! Så här blev resultatet!

tisdag 5 februari 2008

DT-ansökan

Det är allt bra konstigt hur man kan bli lite besviken när man inte blir uttagen! Det var 68 sökande!!! Konkurrensen var stenhård och de som blev uttagna var superduktiga! Grattis till er!
Till ansökan skulle man scrappa en LO på max 30 min. Det var verkligen roligt! Att inte sitta och tveka utan bara bestämma sig! Här är resultatet:
Cia hade en tävling på Hobbyhuset där man skulle skapa ett Alla hjärtans dags kort! Detta är mitt bidrag!

En stämpel som varit oanvänd har på detta kortet har används! I kanten har jag stämplat två gånger och sedan färglagt med distresser!