fredag 23 maj 2008

Äntligen !!!

Just nu händer saker väldigt sakta här!!
Men äntligen visar jag en av de LO jag gjorde häromdagen! En LO från resan till USA 2006. 
Denna bild gjordes till Scrapaddicteds fredags skiss! Skickade aldrig in. Glömde... Bilden är tagen från Rockefeller center!

måndag 19 maj 2008

Scrap

Hade inte scrappat på urlänge!! Men ikväll fanns det inspiration! Det är så avslappnande och avstressande att få försvinna en stund vid scrap-bordet! 
Två LO blev det i kväll! Inte illa! Fotas imorgon och kommer då upp här! Tror jag - de är gjorda efter två skissutmaningar... måste kolla reglerna!
Annars får ni vänta lite!

Hoppas att inspirationen håller i sig så att ni får lite oftare uppdaterat här inne!
/Maria

fredag 2 maj 2008

Äntligen kan jag visa!!

Nu är DT-ansökan till pysslegården avgjord, grattis Pia och Ulrika!! Det betyder att jag kan lägga ut de alster som jag skapade till denna ansökan!
Detta kortet har många olika tekniker! Bakgrunden är stämplad och ebossad. Tagen är skryklad och därefter har jag dragit med stämpeldyna på det skrynkliga papperet så att kanterna blir tydliga! Dekorationen är den numera populära cirklarna! Lite Punchinella fastnade också. DYMO kan jag inte heller vara utan.
En Lo om tacksamhet! Såg denna stil i någon tidning och gjorde en LIFT av denna! Denna är gjord av bazzill och massa olika QK.
Ett kort av spillbitar i grönt! Promarker och MCP-teknik!! Stämpel från Magnolia. "Blomman" har jag gjort själv!

Denna LO tycker jag är rolig! Den jobbar med 3D tekniken och cirklar!!